Daikin Altherma 3 R 8 kw

Tuotenro: Daikin Altherma 3 R

Varastossa

Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Tampereen toimipisteestä, Siirrettävän ilmastointilaitteen toimitus perille, Postipaketti, Posti - Express, Nouto Espoon toimipisteestä

Daikin Altherma 3 R

ilma-vesilämpöpumppuvesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin – sopiva vaihtoehto sekä pieniin että suuriin taloihin.

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja taloudellinen vaihtoehto uuden talon lämmitysjärjestelmäksi. Toisin kuin ilmalämpöpumppu, Altherma ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kodin tarvitseman lämmön lisäksi myös lämpimän käyttöveden. Energiakaivoa ei kuitenkaan tarvitse porata, joten maalämpöön verrattuna ilmavesilämpöpumpulla ratkaiset kodin lämmityksen yksinkertaisemmin ja pienemmillä kustannuksilla.

Matalan lämpötilan vesikiertoisiin järjestelmiin optimoitu Altherma 3 R on parhaimmillaan yhdistettynä uuden, energiatehokkaan talon lattialämmitykseen, moderneihin lämpöpattereihin tai puhallinpattereihin. Jos talossa on pienet ja ohuet lämpöpatterit Daikin suosittelee korkean lämpötilan kiertovesijärjestelmiin tarkoitettua Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppua. Lämmitysjärjestelmän mitoituksen kotisi tarpeisiin soveltuvaksi tekee aina asiantunteva Daikin-asennusliike.

Katso tekniset tiedot virallisen maahantuojan esitteestä

Selaa tätä tuoteryhmää: Ilma-vesilämpöpumput