NIBE S1255 Invertteri maalämpöpumppu

Tuotenro: nibe_s1255
Käytettävissä olevat toimitustavat: Huolto / sopimustoimitus, Nouto Vantaan toimipisteestä

NIBE S1255 on uuden sukupolven energiatehokas invertteriohjattu maalämpöpumppu

NIBE S1255 on uusi S-sarjan maalämpöpumppu, joka tuo lisää helppoutta ja turvallisuutta käyttäjilleen. Laite on helppo yhdistää nettiin sisäänrakennetun Wifin ansiosta ja sitä ohjataan joko opastavasta ja selkeästä kosketusnäytöstä tai myUplink-palvelusta esim. älypuhelimella. Automatiikka ohjaa lämmitysjärjestelmää niin kodin kuin käyttöveden osalta. Halutessaan voi antaa laitteen huomioida myös sääennusteen tietoja. Säästöjen optimoimiseksi voi ottaa käyttöön Smart Price Adaption-pörssisähköohjauksen. 

NIBE S1255 on invertterimaalämpöpumppu, eli se mukautuu talon energiantarpeeseen ja siinä on optimaalinen vuosihyötysuhde. Sisäänrakennettu 180 l lämminvesivaraaja. Pumppua on saatavilla kolmessa eri teholuokassa: 1,5-6 kW, 3-12 kW ja 4-16kW.

Entistä helpompaa käytettävyyttä

  • Selkeä ja helppo opastava ohjaus. Sisäänrakennetu Wifin avulla helppo yhdistää nettiin ja ottaa käyttöön myUplink etähallinta, pörssisähköohjaus ja sääennusteen huomiointi.

Monipuolisuutta yhdestä ohjauksesta 

  • Liitä lämpöpumppuun myös viilennys, ilmanvaihto ja aurinkosähkö, ja voit hallita kaikkia joko lämpöpumpun ohjauksesta tai etänä myUplinkista. 

Invertteriohjaus ja testattu tekniikka

  • Invertteriohjattu kompressori mukautuu tehontarpeeseen ja tuo säästöä. Laitteessa on testattu hyväksi havaittu kylmätekniikka, jota ohjataan nyt entistä tehokkaammin. 

Tulivaisuuden hyödyt 

  • Tulevaisuuden hyödyt ovat vielä tulevaisuudessa, mutta S1255:ssä on valmius niiden käyttöönotolle, kuten esim. sähkön ksyntäjoustolle ja älykotiin liittämiselle.

Tekniset tiedot:

  • Korkeus 1800 mm Leveys 600 mm Syvyys 620 mm
  • Nettopaino 255 kg
  • Lämminvesivaraajan tilavuus 180 litraa
  • +40 °C veden tuottokapasiteetti 240 litraa
  • Kylmäaine (R407C) * 1,2 / 2,2 kg

Lue lisää NIBE S1255 maalämpöpumpusta esitteestä.

Lue lisää NIBE maalämmöstä esitteestä

Tuotteen vaihtoehdot
1,5 - 6 kW
Teholuokka: 1,5 - 6 kW
3 - 12 kW
Teholuokka: 3 - 12 kW
4 - 16 kW
Teholuokka: 4 - 16 kW
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nibe-maalämpöpumput, NIBE-invertterimaalämpöpumput, Nibe-maalämpöpumput, NIBE-invertterimaalämpöpumput