Nibe Split 1 -ilma-vesilämpöpumppu

Tuotenro: nibe_split_1
Käytettävissä olevat toimitustavat: Toimitus perille, Huolto / sopimustoimitus, Nouto Vantaan toimipisteestä, Nouto Tampereen toimipisteestä, Posti - Express, Nouto Espoon toimipisteestä

NIBE SPLIT on käyttövalmis "Plug and Play"-laitteisto lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Nibe Splitissä korkealaatuinen ulkoyksikkö yhdistyy sisäyksikköön, joka hyödyntää NIBEn johtavaa kehitystyötä lämmitystekniikassa. Koneikossa on erittäin korkea lämpökerroin, ja laite on ympäristöystävällinen. NIBE SPLIT on helppo asentaa ja siinä on ajaton muotoilu.

Split-paketeista löytyy kuusi erilaista pakettia erilaisine sisältöineen, jotka soveltuvat niin uusiin kuin saneerattaviinkin kohteisiiin.

Oikean paketin valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. talon koko, asuinpaikan sijainti sekä lämpimän veden käyttötarve. Sisäyksiköiden kanssa on saatavilla kolme erikokoista ulkoyksikköä.

Jokainen SPLIT-paketti sisältää sisä- ja ulkoyksikön, joilla saavutetaan optimaalinen suorituskyky (COP-arvo) lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Sisäyksiköt sisältävät joko all-in-one-kaapin tai erillisen ohjausyksikön (hydro boxin).

periaate_vilp_nibe_400px.jpg
 

NIBE SPLIT 1 -ilma-vesilämpöpumppupaketti on plug and play -lämmitysjärjestelmä pienempiin kiinteistöihin, joissa on normaali käyttövesitarve.

  • Sisäyksikkö: ACVM 270.
  • Ulkoyksikkö: AMS 10-8.
  • Talon lämmöntarve: 3–7 kW.
  • Lämpimän veden tarve: normaali.
  • Jäähdytys: puhallinkonvektori.

Ympäri vuoden Kierroslukuohjattu NIBE SPLIT ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kaikkina vuodenaikoina.

NIBE SPLIT on yksi kehittyneimmistä ja tehokkaimmista markkinoilla olevista lämmityslaitteista. NIBE SPLIT lämmittää käyttöveden tarvittaessa 65 °C:n lämpötilaan. Ulkoilman lämpötilan laskiessa alle –20 °C:seen sisäänrakennettu sähkövastus huolehtii lämmöntuotannosta. NIBE SPLIT voidaan kytkeä myös muihin lämmönlähteisiin, esim. aurinkokerääjiin tai puukattilaan.

Jäähdytys

NIBE SPLIT mahdollistaa rakennuksen jäähdyttämisen kesän helteillä. Perinteisiin jäähdytysjärjestelmiin verrattuna NIBE SPLIT jäähdyttää tarpeen mukaan, jolloin miellyttävä sisäilma saavutetaan mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. Käyttövesi Käyttöveden lämmitys tapahtuu kierukassa. Tavanomaisen kulutuksen aikana lämpöpumppu tuottaa lämmön käyttövedelle. Kehittynyt automatiikka ohjaa käyttöveden lämmitystä ja varmistaa lämpimän veden riittävyyden.

Ulkoyksikkö

Ulkoyksikkö voidaan asentaa maa- tai seinätelineelle. Laite tulee asentaa siten, ettei se peity talvella lumeen. Sisäyksikkö tulee asentaa lattiakaivolla varustettuun tilaan.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta->

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Ilma-vesilämpöpumpun asennus ammattitaidolla Ilma-vesilämpöpumpun asennus ammattitaidolla
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nibe ilma-vesilämpöpumput, Ilma-vesilämpöpumput