Innoair Oy - Talotekniikkaa ammattitaidolla

Maalämpöpumput – ilma-vesilämpömput – ilmalämpöpumput – ilmanvaihto – ilmastointi

Myymme, asennamme ja konsultoimme energiatehokkaat lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisut kaikkiin tiloihin. Meiltä myös kattavat asiantuntijapalvelut yrityksille ja taloyhtiöille.

 

Asiakaspalvelu: 010 83 60 600
Olemme auki ma–pe 8.30–16.30

Yhteydenottolomake

 
olohuone-etusivuboksi

Ilmastointi- ja viilennysratkaisut kerrostaloihin ja liiketiloihin

Asennustyöt omalla henkilökunnallamme. Innoair on tunnettu korkeasta työnlaadusta ja erinomaisesta palvelusta. Usean vuoden kokemuksemme kotien, arvokiinteistöjen ja toimitilojen viilennysratkaisuista varmistaa erinomaisen lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat.

taloyhtio-etusivuboksi

Palvelut taloyhtiöille, isännöitsijoille ja kiinteistöjen omistajille

Suunnittelemme ja toteutamme suurille kiinteistöille ja taloyhtiöille lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtourakat sekä saneeraukset. Meiltä myös taloyhtiöille kiinteistölämpöpumput, joiden avulla säästät huomattavia summia lämmityskustannuksissa.

etusivu-tekstiboksi-kitchen

Ilmanvaihto- ja viilennysratkaisut haastaviin kohteisiin

Myymme, suunnittelemme ja urakoimme ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisut haastaviin tiloihin. Oli kyseessä sitten suurkeittiö, ravintola, varastohalli tai myymälätila, meiltä saat tarvitsemasi ratkaisun kokonaistoimituksena.

 talo-etusivuboksi

Maalämpö-, ilma-vesi- ja poistoilmalämpöpumput

Kiinteistöjen lämmitysratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Edustamme laadukkaita lämpöpumppumerkkejä, ja asennukset suoritamme omalla henkilökunnallamme.

 

Monia tuotteita voit myös tilata suoraan verkkokaupasta. Maksaa voit turvallisesti yleisimmillä maksutavoilla.

maksutavat270x40px